ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – «ΕΑ&Τ» Μαρτίου: Παραλαμβάνοντας τα νέα ελικόπτερα ΝΗ90 του ΕΣ

5 Μαρτίου 2012

Ο θάλαμος επιβατών/ φορτίου του ελληνικού ΝΗ90 ΤΤΗ φωτογραφημένος από την ουραία ράμπα προς το πιλοτήριο, με τα καθίσματα απορρόφησης κραδασμών. Το ελικόπτερο βρισκόταν σε διαδικασία παραλαβής, με αποτέλεσμα να είναι «φύλλο και φτερό» για να πραγματοποιηθούν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι. (©«ΕΑ&Τ»/ Λ.Σ. Μπλαβέρης)

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» που κυκλοφορεί, παρουσιάζονται σε πλήρες και αποκλειστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ τα παραλαμβανόμενα Ελικόπτερα Τακτικών Μεταφορών (ΤΤΗ) ΝΗ90 του Ελληνικού Στρατού, στο πλαίσιο επίσκεψης στο 2ο Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού της Πάχης Μεγάρων. Το άρθρο καλύπτει λεπτομερώς:

  • Το ιστορικό υλοποίησης του προγράμματος, τη φάση στην οποία βρίσκεται, την εκπαίδευση του προσωπικού και τον σχεδιασμό για την αξιοποίηση των ελικοπτέρων.
  • Τα προγράμματα συμπαραγωγής και Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (ΑΩ).
  • Τα τεχνικά και επιχειρησιακά χαρακτηριστικά των ΝΗ90 ΤΤΗ του ΕΣ, συνοδευόμενα από αποκλειστικές φωτογραφίες του ελικοπτέρου.

Το πλέον πρόσφατο απόκτημα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, σε αποκλειστική παρουσίαση στο τεύχος Μαρτίου της «ΕΑ&Τ» που κυκλοφορεί.