«ΕΑ&Τ» Ιουλίου: Τα τουρκικά ελικόπτερα S-70A-17/28 Black Hawk, AS532UL/AL Cougar & Mi-17-1V

4 Ιουλίου 2012

Αποβίβαση Τουρκάλας στρατιωτικού από ελικόπτερο AS532UL Cougar του Τουρκικού Στρατού, σε άσκηση στις 8 Αυγούστου 2011. (ΤΚΚΚ)

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 του μηνός, παρουσιάζονται λεπτομερώς τα προγράμματα ελικοπτέρων γενικής χρήσης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων τύπου S-70A-17/28 Black Hawk, AS532UL/AL Cougar και Mi-17-1V. Συγκεκριμένα αναψηλαφούνται τα προγράμματα προμηθειών, παρουσιάζονται τεχνικές περιγραφές των ελικοπτέρων και οι επιχειρησιακές τους ικανότητες, καταγράφονται οι υλικές απώλειες και αναλύονται οι πρόσφατες εξελίξεις στον εξοπλισμό τους, κυρίως σε συστήματα αυτοπροστασίας. Παρουσιάζονται τέλος οι μελλοντικές εξελίξεις, σχετικά με το πρόγραμμα προμήθειας ελικοπτέρων εγχώριας παραγωγής Τ-70 Black Hawk.

Πλήρης παρουσίαση του στόλου ελικοπτέρων γενικής χρήσης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, συνοδευόμενη από αδημοσίευτο στην Ελλάδα και πλήρως επεξηγηματικό φωτογραφικό υλικό, στο τεύχος της «ΕΑ&Τ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 6 του μηνός.