Σύμβαση της Northrop Grumman στην INTRACOM Defense Electronics για αεροπορικά ηλεκτρονικά

15 Ιανουαρίου 2014

Σύμβαση ύψους $3,7 εκατ. για αεροπορικά ηλεκτρονικά άμυνας ανέθεσε η Northrop Grumman στην INTRACOM Defense Electronics. (IDE)

Η INTRACOM Defence Electronics (IDE) ανακοίνωσε χθες 14 Ιανουαρίου πως ανέλαβε νέα σύμβαση της Northrop Grumman (NYSE: NOC) των ΗΠΑ με αντικείμενο αεροπορικά ηλεκτρονικά αμυντικών εφαρμογών (Defense Avionics) για την παγκόσμια αγορά, ύψους $3,7 εκατ. και με ορίζοντα υλοποίησης τον Ιούνιο του 2015. Η συμφωνία επιβεβαιώνει την εδραίωση της IDE στην παραγωγή ηλεκτρονικών για αεροπορικές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, ενώ παράλληλα η Northrop Grumman παραμένει σταθερός πελάτης της, αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας τις παραγωγικές δυνατότητες και το υψηλό επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού της IDE.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ελληνικής εταιρείας, η νέα επιτυχία της IDE δείχνει ότι ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές καταστάσεις υπάρχουν υγιείς και σταθερές εγχώριες τεχνολογικές αξίες σε εταιρείες που συνεχίζουν να έχουν σημαντικές επιτυχίες στο διεθνή ανταγωνισμό. Παράλληλα οι εταιρείες αυτές στηρίζουν και συνεισφέρουν σημαντικά στην ελληνική οικονομία, ενώ επί σειρά ετών τις εμπιστεύονται μεγάλες και διεθνώς καταξιωμένες αμυντικές βιομηχανίες.