Νέα Σύμβαση Υποστήριξης από το NATO στην IDE

20 Ιουλίου 2017

H IDE ανέλαβε σύμβαση της NSPA για την εργοστασιακή συντήρηση και υποστήριξη του επίγειου εξοπλισμού των συστημάτων αεράμυνας Patriot του ΝΑΤΟ.

Όπως ανακοίνωσε η IDE (INTRACOM Defense Electronics) μετά από διεθνή διαγωνισμό υπέγραψε σύμβαση – πλαίσιο διάρκειας 3 + 2 ετών με την Υπηρεσία Υποστήριξης και Προμηθειών του ΝΑΤΟ (NATO Support and Procurement Agency: NSPA). Σύμφωνα με τη σύμβαση η IDE θα παρέχει συντήρηση εργοστασιακού επιπέδου (Depot Level Maintenance: DLM), υποστήριξη, τις απαραίτητες τροποποιήσεις, την παροχή ανταλλακτικών και υλικών επισκευής καθώς και άλλες συναφείς υπηρεσίες για την υποστήριξη των συγκροτημάτων επίγειου εξοπλισμού των συστημάτων αεράμυνας PATRIOT.

«Είναι μεγάλη μας τιμή η ανάθεση από την NSPA στην IDE της σύμβασης για τη συντήρηση και υποστήριξη ενός τόσο σημαντικού και προηγμένου συστήματος του NATO. Πιστεύουμε ότι οι τεχνικές δυνατότητες της IDE σε συνδυασμό με την άρτια υποδομή της θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν περαιτέρω προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

arowΑρχείο Ειδήσεων 2016...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2015...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2014...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2013...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2012...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2011...
arowΑρχείο Ειδήσεων 2010...