ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εκδοτική-διαφημιστική εταιρεία ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ με τη δυναμική της παρουσία στο χώρο των εκδόσεων, της παραγωγής εντύπων και της κατασκευής ιστοσελίδων, ακολουθεί τη νέα ροή της εποχής μας, δημιουργώντας και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εταιρεία σας, σ’ όλο το φάσμα της έντυπης και δικτυακής επικοινωνίας.

 

Δημιουργικό Τμήμα

Με τη μακροχρόνια εμπειρία των συνεργατών της, τις φρέσκιες ιδέες, τις νέες προτάσεις και τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας, η εταιρεία ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ σας προτείνει τις πιο ανταγωνιστικές ιδέες της για την προώθηση της εταιρείας σας.

 

Το μότο της: έμπνευση – δημιουργία – αποτύπωση – τέχνη, αντιπροσωπεύει απόλυτα τις αρχές της και δημιουργεί δεσμούς συνεργασίας με κάθε πελάτη της ξεχωριστά.

 

Υπηρεσίες

Ιδέα, Δημιουργία, Παραγωγή, Εκτύπωση

Εταιρική ταυτότητα, κάρτα, επιστολόχαρτο, διαφημιστικό έντυπο, κατάλογος, κατασκευή ιστοσελίδας.

 

Παραγωγή Εντύπων

Στο χώρο των εντύπων αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη δημιουργία και την εκτύπωση τους -σε αποκλειστική συνεργασία με το τυπογραφείο «ΗΛΙΑΝΘΟΣ Α.Β.Ε.Ε»- προσφέροντας μια ολοκληρωμένη δουλειά.

 

Εκδόσεις

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των εξειδικευμένων εκδόσεων για την άμυνα, τη γεωπολιτική, την εξωτερική πολιτική, τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων και την πολεμική ιστορία, εκδίδοντας τα περιοδικά:

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΑ&Τ/ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ
  • ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • ΜΑΧΕΣ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Με γνώμονα πάντα το ανεξάρτητο πνεύμα των συντακτών τους τα περιοδικά της ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ, προσφέρουν στους αναγνώστες τους την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και δημιουργούν ένα άξια ανταγωνιστικό μέσο προβολής, ικανό να σας προσφέρει τα οφέλη που επιθυμείτε.