Τεύχος 45 / Ιούνιος - Ιούλιος 2017

"Καταδρομή & Ασφάλεια"

pdfarowΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗ

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ & ΠΕΖΙΚΟ

Μια λεπτομέρής ανάλυση της σημασίας του Ακροβολιστή Ομάδας σε τακτικό αγώνα και ειδικές επιχειρήσεις, καθώς και προτάσεις για την ενίσχυση της εκπαίδευσης του Ακροβολιστή στις Ειδικές Δυνάμεις και το Πεζικό.

pdfarowΤΟ STONER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το ελαφρύ πολυβόλο KAC-Stoner 96 αξιολογείται από τις Ειδικές Δυνάμεις της Γαλλίας και της Δανίας, ως πιθανός αντικαταστάτης του Minimi.

pdfarow«ΤΕΚ»

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΡΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το Terrorelhárítási Központ (TEK) ή Κέντρο Αντιτρομοκρατίας ιδρύθηκε το 2010 με στόχο την προστασία όλων των Ούγγρων πολιτών από τρομοκρατικές απειλές.

pdfarowTOURNIQUET R.A.T.S

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ – ΕΧΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

To τουρνικέ RATS, τα πλεονεκτήματά του και ο σωστός τρόπος τοποθέτησης.

pdfarowΔΥΚ

ΤΥΦΕΚΙΟ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗ Μ110 SASS/ Mk11 Mod 2

Το αμερικανικό τυφέκιο ακροβολιστή/ ελεύθερου σκοπευτή Μ110 SASS/ Mk11 Mod 2 βρίσκεται σε υπηρεσία από την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του ΠΝ αναβαθμίζοντας τις επιχειρησιακές ικανότητες των Ελλήνων βατραχανθρώπων.

pdfarowΒΑRRACUDA RIB 1270

TO EΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η προσπάθεια ανάπτυξης ενός ελληνικού σκάφους ειδικών επιχειρήσεων με εξ’ αρχής σχεδίαση βάσει στρατιωτικών προδιαγραφών ωριμάζει, με έξι ελληνικές εταιρείες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ταχύπλοου σκάφους RIB 1270.

pdfarowΣΥΛΛΟΓΗ “BREACHER”

ΓΙΑ MOSSBERG M500A2

H Διοίκηση Συστημάτων Σώματος Πεζοναυτών (Marine Corps Systems Command/ MCSC) έθεσε σε υπηρεσία την συλλογή Military Enhancement Kit (MEK), που μετατρέπει λειόκαννα τυφέκια Mossberg σε όπλα βαλλιστικής διάρρηξης (Ballistic Breaching).

pdfarowUS ARMY

«ΠΡΟΣΩΡΙΝO» ΤΥΦΕΚΙΟ 7.62x51, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΕΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ

Μια εις βάθος ανάλυση της στροφής του Αμερικανικού Στρατού σε ισχυρότερο διαμέτρημα από το 5,56, και η πρώτη φάση της υιοθέτησης προσωρινού τυφεκίου 7,62x51, έως ότου γίνει αποδεκτό ένα νέο διαμέτρημα.

pdfarowΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2017

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣ»

Η καθιερωμένη μεγάλη άσκηση των Εφέδρων που οργανώνει εδώ και 10 χρόνια η ΛΕΦΕΔ.

pdfarowXDS 3.3 (.45 ACP)

ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ

Παρουσιάζουμε το πιστόλι XDS .45, το οποίο αποτελεί ένα πραγματικό θαύμα στον τομέα των αποκρύψιμων όπλων χειρός σε αυτό το διαμέτρημα.

 

 

arowarowarowΠατήστε εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα των παλαιοτέρων τευχών...