Προωθείστε την εταιρία σας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με ένα διαφημιστικό μέσο που αντανακλά την αξιοπιστία σας!

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΤΥΠΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Οι εκδόσεις της «ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ»,προσφέρουν μία από τις καλύτερα ισορροπημένες σχέσεις κόστους – απόδοσης στον περιοδικό τύπο και έχουν τύχει της αμέριστης εμπιστοσύνης μεγάλου αριθμού ελληνικών και ξένων εταιριών, οι οποίες χρησιμοποιούν τα περιοδικά με αδιαμφισβήτητη επιτυχία ως ικανή πλατφόρμα επικοινωνίας και προβολής για την προώθηση των προϊόντων - υπηρεσιών τους στην Ελληνική αγορά.

 

ΕYΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ

Ανανεωμένο και δυναμικό, το site μας παρέχει πλήρη ενημέρωση για τις εκδόσεις και τις υπόλοιπες δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και επίκαιρη και ακριβή ειδησεογραφία για τα ελληνικά και διεθνή προγράμματα προμηθειών άμυνας. Τουλάχιστον 40.000 επισκέψεις το μήνα εγγυώνται υψηλή ορατότητα των διαφημιστικών καταχωρήσεων.

 

 

Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα και ζητήστε τα καταλληλότερα διαφημιστικά πακέτα για την εταιρία σας!

 

Υπεύθυνη διαφημιστικού τμήματος: Μαρία Γαβριελάτου

Τηλ επικοινωνίας:  210 5736513

Ηλεκτρονική διεύθυνση: dyros@dyros.com.gr

 

 

 

 

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Το αναγνωστικό κοινό των εκδόσεων της «ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ» κατατάσσει τα περιοδικά «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ», «ΕΑ&Τ/ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ», «ΚΑΤΑΔΡΟΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ», και «ΜΑΧΕΣ & ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ» αξιόπιστα αλλά και αποδοτικά διαφημιστικά μέσα.

 

Τα περιοδικά της εταιρείας απευθύνονται σε ένα πολύ δυναμικό κοινό, με έμφαση στις ηλικίες 25-50 ετών, με ιδιαίτερα ποιοτικά και καταναλωτικά χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για άνδρες ανώτερης και ανώτατης μόρφωσης, μεσαίου και υψηλού εισοδήματος, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερα υψηλές καταναλωτικές συνήθειες και ανήκουν στις ομάδες-στόχους των εταιρειών αυτοκινήτου, ποτών, τσιγάρων αλλά και προϊόντων υψηλής τεχνολογίας (κινητή τηλεφωνία, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ).

Κατά κύριο λόγο, οι αναγνώστες των περιοδικών είναι υψηλόβαθμα στελέχη του ευρύτερου χώρου της αμυντικής βιομηχανίας, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, ενώ τα επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα που αφορούν στην γεωπολιτική, την εξωτερική πολιτική και την ιστορία αποτελούν σημαντικούς πόλους έλξης για αναγνώστες που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το περιεχόμενο των περιοδικών, αν και διατηρούν το στοιχείο της επικαιρότητας, χαρακτηρίζονται και από σημαντικά κείμενα στον τομέα γεωστρατηγικής ανάλυσης, αλλά και ιστορικής έρευνας, γεγονός που τα καθιστά αντικείμενα συλλογής από τους αναγνώστες τους.

 

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Η «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» κυκλοφορεί σε 15.000 αντίτυπα μηνιαίως, τα οποία διανέμονται και πωλούνται σε διάφορα σημεία πώλησης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, διατίθεται σε διάφορους κυβερνητικούς, στρατιωτικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς και βιομηχανίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Η Eτήσια Ανασκόπηση του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» εκδίδεται κάθε άνοιξη σε 15.000 αντίτυπα και διανέμεται σε όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπλέον διατίθεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς καθώς και σε όλη την αμυντική βιομηχανία.

 

Η «Καταδρομή & Ασφάλεια», κυκλοφορεί σε 10.000 αντίτυπα διμηνιαίως, τα οποία πωλούνται σε διάφορα σημεία πώλησης της Ελλάδας και του εξωτερικού και επιπλέον διατίθεται στις ένοπλες δυνάμεις, στην αστυνομία, σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς του χώρου.

 

Το «Μάχες & Στρατιώτες», κυκλοφορεί σε 10.000 αντίτυπα διμηνιαίως, τα οποία πωλούνται σε διάφορα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό και επιπλέον διατίθεται σε στρατιωτικές σχολές.